Tuintotaal Kolham
STOP MET TEVEEL BETALEN
Scherpst geprijsd van noord Nederland!
BEZOEK ONS SHOWTERRAS
Processed with VSCO with l9 preset

Sierbestrating

Bij Tuintotaal Kolham kan je prachtige sierbestrating uitkiezen tegen een bijzonder scherpe prijs. Onze collectie bevat een groot aantal stenen in verschillende soorten en maten. Wij garanderen niet alleen een hoge kwaliteit, maar ook de beste prijs.

Processed with VSCO with ka3 preset

Tuintegels

Een terras is een belangrijke plek in je tuin waar je een groot deel van het jaar veel tijd doorbrengt, Tuintotaal Kolham snapt daarom dat je er alleen tegels in wil hebben van hoge kwaliteit. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan tuintegels voor het perfecte terras.

Processed with VSCO with q1 preset

Stapelblokken

Ben je op zoek naar stapelblokken of muurblokken voor in je tuin? Dan ben je bij Tuintotaal Kolham aan het juiste adres! Om je tuin echt af te maken hebben wij verschillende stapel- en muurblokken in onze collectie tegen een zeer scherpe prijs.

BEZOEK ONS SHOWTERRAS


Met meer dan 1000m² kan Tuintotaal Kolham een ruime collectie aan sierbestrating en tuintegels aanbieden. Online stenen kopen klinkt handig, alleen ziet het er altijd anders uit dan op de foto. Daarom is het altijd fijn om jouw toekomstige sierbestrating of tuintegels in het echt goed te bekijken met advies op maat.

‎‎‎‎‎‎‎‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎


Adres 

W.A Scholtenlaan 3
9615 TG Kolham
Nederland

Openingstijden

Ma-Za   09:00 – 17:00
Zondag gesloten

WAT ONZE TEVREDEN KLANTEN ZEGGEN

REVIEWS VAN ONZE KLANTEN


VEELGESTELDE VRAGEN


Wat zijn de levertijden van jullie stenen?

Alle stenen die op voorraad zijn kunnen binnen 7 dagen geleverd worden. De levertijd van niet voorradige stenen is verschillend per steen, onze verkoopmedewerker kan dit voor je nakijken.

Let op: Levertijden kunnen afwijken door covid-19. Neem contact op voor actuele levertijden.

Hoe worden mijn nieuwe stenen geleverd en hoeveel kost dat?

Onze stenen worden geleverd met een vrachtwagen (Verschillend van grootte aan de hand van de hoeveelheid) en naast de vrachtwagen gelost.

Wij hanteren een standaard leverprijs van 80 Euro.

Heb ik garantie op mijn stenen?

Op alle geleverde goederen rust de normale, door de fabrikant van het geleverde product, verstrekte fabrieksgarantie. Onoordeelkundige verwerking van de geleverde producten kan de garantie doen vervallen. Het niet opvolgen van de (verwerkings)voorschriften van de fabrikant kan de garantie doen vervallen.

Uiteraard heb je bij Tuintotaal Kolham recht op een deugdelijk product, dit betekent dat de aangeboden fabrieksgarantie bij een bepaald artikel niets afdoet aan de wettelijke garantie waar je recht op heeft. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Kunnen jullie ook mijn nieuwe stenen leggen?

Ja, wij bieden een aanlegservice aan. Onze verkoopmedewerker staat je graag te hulp om een offerte te maken.

NEEM CONTACT OP


Openingstijden:

Ma-Za 09:00 – 17:00
Zondag gesloten

Telefoonnummer:

+31 6 16168937

Address:

W.A Scholtenlaan 3
9615 TG Kolham
Nederland

STUUR EEN EMAIL
× Hoe kan ik u helpen?